Europæisk Fodbold

Zlatan: Jeg tilbød at blive sportsdirektør

Meget tyder på, at Zlatan Zlatan Ibrahimović har tænkt sig at blive i fodboldverdenen, når han en dag lægger støvlerne på hylden. Hvis han da gør det.

Zlatan fortsætter karrieren på højeste niveau i en alder af imponerende 40 år. Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Zlatan Ibrahimović er en stor personlighed i fodboldverdenen, og der er blevet udgivet flere bøger om den til tider kontroversielle verdensstjerne.

Den 8. december udkommer der endnu en bog i rækken. Bogen hedder “Adrelina: My Unknown Stories”, og der er så småt begyndt at dukke historier op fra bogen.

En af historierne går på, at Zlatan Ibrahimović tilbød at blive sportsdirektør i franske PSG i sommer. Det skriver Fabrizio Romano på Twitter.

– I sommeren 2021 tilbød jeg mig selv til PSG som sportsdirektør. Jeg ringede til Nasser (Al-Khelaifi, red.) og foreslog: “Hvis ikke jeg forlænger min aftale med Milan, så kommer jeg til PSG og sørger for, at der igen kommer orden på dit hold”. Han grinte, men han sagde ikke nej, skriver svenskeren.

Han endte dog med at forlænge aftalen i Milan med et år, så den nu løber til sommeren 2022.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P