Hazard blev sjælden helt, da Real Madrids ti mand afværgede truende pokal-exit

Elche har aldrig før slået Real Madrid i hverken liga- eller cupsammenhæng. Den statistik blev der heller ikke lavet om på i aftenens Copa del Rey-opgør, selvom en overraskelse lurede undervejs.

Real Madrid gæstede Elche i torsdagens Copa Del Rey-kvartfinale.
Real Madrid gæstede Elche i torsdagens Copa Del Rey-kvartfinale. Foto: Jose Jordan/AFP/Ritzau Scanpix

Elche tog imod mægtige Real Madrid i Copa del Reys ottendedelsfinale torsdag aften. En modstander som klubben fra Alicante-regionen aldrig har besejret i historien.

Kampen var generelt domineret af gæsterne fra Madrid, der dog ikke fik konverteret chancerne til mål i opgørets første halvdel.

‘Los Blancos’ fortsatte med at sidde tungt på kampen i anden halvleg, men kampen skulle dog stadigvæk en tur ud i forlænget spilletid. Her fik Marcelo direkte rødt kort for et benspænd efter 102 minutter, og pludselig var favoritværdigheden vendt på hovedet.

Kort efter kom overraskelsen nemlig, da Elche kom foran ved Gonzalo Verdu scorede til 1-0 efter 104 minutters spil. Men Isco ville det dog anderledes, da han med et lille kvarter igen udlignede til 1-1.

Og som en helt, sendt direkte fra bænken, kunne ingen ringere end Eden Hazard sørge for, at det bliver Real Madrid, der vinder opgøret og tager billetten videre i Copa del Rey efter en 2-1 sejr med hiv og sving.

Elche blev ligeledes reduceret til 10 mand efter 120 minutter, da Pere Milla fik sit andet gule kort.