Vanvids-comeback: To mål i overtiden sikrer Spurs sejren mod Leicester

Leicester City mødte onsdag aften Tottenham i en kamp, der fik en vanvittig afslutning.

Leicester City mødte på hjemmebane Tottenham i Premier League i en begivenhedsrig og tempofyldt kamp.

Steven Bergwijn blev den helt store helt, da han med to mål i overtiden sikrede Tottenham en 3-2 sejr.

Leicester City med både Kasper Schmeichel og Jannick Vestergaard i startopstillingen skulle onsdag aften spille deres første Premier League-kamp siden den 28. december, da de hjemme på King Power Stadium mødte Tottenham, som havde Pierre-Emile Højbjerg med fra start.

Antonio Contes mandskab kom flyvende ud fra første minut, hvor de satte sig på kampen. I det 19. minut var det tæt på at give pote, da Harry Kane headede bolden på overlæggeren uden chance for Schmeichel i målet.

Alligevel blev det Leicester, der efter 24 minutter tog føringen, da Patson Data kunne sparke bolden i mål efter en fremragende kontra til 1-0.

I det 38. minut fik Tottenham endelig hul på bylden, da Harry Winks på en opspilsfejl fra Vestergaard kunne spille Kane i en gunstig situation. Her viste englænderen klassen, da han først satte Caglar Soyuncu for så efterfølgende at udplacere Schmeichel i målet.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Kun tre minutter skulle der gå før Tottenham endnu engang var på spil. Igen så Vestergaard skidt ud, da Kane uden problemer kunne oversprinte danskeren, men til midtforsvarens held hamrede englænderen bolden langt over bold.

I anden halvleg fortsatte det høje tempo, hvor de to mandskaber skiftedes til at angribe ned imod hinandens mål. Afgørelsen skulle ikke desto mindre falde knap et kvarter før tid.

Leicesters offensive kreatør James Maddison kom efter godt kombinationsspil med Harvey Barnes helt fri foran mål, hvorefter han med lidt hjælp fra en Tottenham-fod fik sparket bolden ind bag Hugo Lloris i Spurs-målet.

Men bedst som man troede at kampen var slut, så skete der noget nærmest utænkeligt. Hollandske Steven Bergwijn blev skiftet ind i det 79. minut, hvilket skulle vise sig at være en genistreg fra Antonio Contes side.

Kort før slutfløjt gjorde Bergwijn nemlig det umulige, da han først i det 95. minut fik udlignet til 2-2. Inden Leicester nærmest havde givet bolden op igen, var hollænderen sendt afsted i en friløber, hvor sensationen blev skabt, da han i det 97. minut på mirakuløs vis sparkede sejrsmålet ind til 2-3.

Dermed kunne Tottenham efter en vanvidsafslutning på kampen og en verdensklasse præstation af Bergwijn sikre sig alle tre point.