LaLiga

Medie: United og Chelsea lurer på forsvarsspiller i Barca

De to Premier League-klubber Manchester United og Chelsea skulle angiveligt være interesseret i FC Barcelonas forsvarsspiller Ronald Araujo.

Både Manchester United og Chelsea skulle angiveligt være interesseret i at hente FC Barcelonas forsvarsspiller Ronald Araujo.
Foto: Ahmed Yosri/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona har haft defensive problemer i denne sæson, hvor de har lukket 1,9 mål ind i snit, hvilket er det dårligste klubben har præsteret i de sidste 19 år.

En af de få åbenbaringer, der har været i den catalanske defensiv, har været midtforsvaren Ronald Araujo. Uruguayaneren blev hentet til Barcelona i 2018 fra Boston River for 1,7 millioner euro.

Læs også: Dembélé i forhandlinger med Barca: Her er stjernens vilde krav

Dårligt nyt kan dog være på vej for Barca, da spanske Marca melder, at to Premier League-klubber skulle være interesseret i at hente den store forsvarsspiller.

De to interesserede klubber er ifølge det spanske medie Manchester United og Chelsea, der holder nøje øje med Araujo, som har kontraktudløb med Barcelona til sommer.

Læs også: Barca stiller Dembélé ultimatum

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Manchester United hentede i sommer franske Raphael Varane til klubben, men selv ikke den firedobbelte Champions League-vinder har kunne hjælpe på den dårlige defensiv hos “The Red Devils”.

Læs også: Medie: Agent giver Barcelona Haaland-ultimatum

I Chelsea er det dog en lidt anden sag, da London-klubben kan blive nødsaget til at hente forstærkninger til deres ellers gode defensiv, da både Antonio Rüdiger, Cesar Azpilicueta og Andreas Christensen har kontraktudløb med “The Blues” til sommer.

Netop danske “AC” skulle FC Barcelona også have et godt øje til, hvor de ifølge flere kilder er med helt fremme om Chelsea-spillerens underskrift.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P