LaLiga

Dembélé i forhandlinger med Barca: Her er stjernens vilde krav

Ousmane Dembélés fremtid i FC Barcelona er lige nu uvist, men stjernespilleren skulle nu have fremsat nogle krav i forhandlingerne med klubben.

Ousmane Dembélé har fremsat nogle krav til FC Barcelona.
Foto: Valentyn Ogirenko/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det kom tidligere søndag frem, at FC Barcelona havde givet Ousmane Dembélé et ultimatum – Forlæng kontrakten eller bliv på bænken resten af sæsonen.

Barca-lejren har dog ikke lært meget af de seneste måneders kontraktforhandlinger med den franske stjerne, hvis de troede, det ville være så let.

Nu skriver engelske The Mirror, at Ousmane Dembélé er kommet med et modsvar på FC Barcelonas ultimatum.

Dembélé skulle således have fremsat sine egne krav for en kontraktforlængelse med den spanske storklub, og her handler det om kroner og ører.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Først og fremmest skulle Dembélé have krævet 20 millioner euro, svarende til lidt mindre end 150 millioner kroner, til både sin agent og sig selv, hvis han skal forlænge med klubben.

Derudover skulle han også have bedt om en løn på 200 millioner euro over en femårig kontrakt, hvis han skal forlænge. Det er lidt mindre end 1,5 milliarder kroner.

Ousmane Dembélés nuværende kontrakt med FC Barcelona har udløb til sommer, og han er allerede blevet sat i forbindelse med flere klubber i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P