Premier League

Cavani til Rangnick: Jeg bliver

Ralf Rangnick fortæller søndag, at angriberen Edinson Cavani ingen planer har om at forlade Manchester United i transfervinduet i januar.

Manchester United manager, Ralf Rangnick, slår fast, at hans uruguayanske angriber, Edinson Cavani, ikke skifter klub.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.

Manchester Uniteds angriber Edinson Cavani har været en varmt navn på rygtebørsen i det nuværende transfervindue i januar, hvor han blandt andet har været rygtet til FC Barcelona.

Læs også: Cavani på listen i spansk storklub

Cavanis manager, Ralf Rangnick, var dog ude fornyeligt og udtale, at han ingen planer havde om at sælge sin uruguayanske angriber i dette vindue.

Læs også: Ingen catalansk udflugt: United-angribers fremtid på plads

Nu fortæller den tyske Manchester United manager selv, ifølge den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano, at Cavani har fortalt, hvad han selv ønsker.

– Jeg snakkede med Edinson Cavani i næsten en halvtime. Han fortalte mig, at han helt sikkert vil blive i Man United her i januar.

– Jeg kan regne med, at han vil give sit allerbedste, og at han vil være en rollemodel for de unge spillere, siger Ralf Rangnick ifølge transferjournalisten.

Læs også: United-manager bekræfter: Flere spillere er utilfredse

Edinson Cavani har været i Manchester United siden 2020, hvor det er blevet til 51 kampe med 19 mål og 10 assist til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P