Premier League

United-manager bekræfter: Flere spillere er utilfredse

Ralf Rangnick indrømmer nu, at der er utilfredse spillere i klubben. Dog forventer han, at de er professionelle.

Ralf Rangnick bekræfter nu, at flere spillere er utilfredse i Manchester United.
Ralf Rangnick bekræfter nu, at flere spillere er utilfredse i Manchester United. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Manchester United har gang i en skidt periode, hvor man i sidste weekend tabte til Wolverhampton på hjemmebane. Derudover går rygterne på, at flere spillere skulle være utilfreds med deres situation i klubben. Noget, Manchester United ikke offentligt har været ude at kommentere på. Før nu.

Ralf Rangnick bekræfter nemlig, at han har flere utilfredse spillere i truppen, men han opfordrer dem til at være professionelle.

– Vi har en stor trup, og hvis man har så mange spillere, og kun ti spillere kan spille, mens tre kan skiftes ind, så er der et ret højt antal spillere, som ikke spiller eller slet ikke er i truppen. De spillere er utilfredse med situationen. Det er klart, siger Rangnick ifølge BBC og fortsætter:

– Vi har også spillere, hvis kontrakter udløber til sommer, og måske også en eller to, der gerne vil væk, selv om de er på kontrakt her.

– Så nu handler det om, at spillerne skal forholde sig til situationen på en professionel måde, og som jeg har set det indtil nu, så gør de også det. Hvis jeg ikke oplever det, vil jeg tale med spillerne direkte.

Anthony Martial har allerede offentligt gjort det klart, at han vil væk, mens spillere som Jesse Lingard, Donny van de Beek, Dean Henderson og Juan Mata ikke ligefrem vælter sig i spilletid.

Læs også:
Rasende United-profil: Er det allerede 1. april?!

Manchester United spiller sin næste kamp mandag i tredje runde af FA Cuppen, når man tager imod Aston Villa.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P