Premier League

Cavani på listen i spansk storklub

Uruguayanske Edinson Cavani har i denne sæson set de fleste af Manchester Uniteds kampe fra bænken. Det skyldes blandt andet, at Cristiano Ronaldo denne sommer vendte hjem til den engelske klub. Derfor går rygterne nu på, at Real Madrid skulle være klar på at hente Cavani allerede til vinter.

Edinson Cavani
Edinson Cavani skiftede til Manchester United i 2020 på en fri transfer fra Paris Saint-Germain. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.

Manchester United-angriberen Edinson Cavani forlængede denne sommer sin kontrakt med klubben efter en succesfuld første sæson i det engelske, så den nu udløber i sommeren 2022.

Men den uruguayske spiller har i denne sæson fået minimalt med spilletid efter portugisiske Cristiano Ronaldo blev hentet hjem til Old Trafford denne sommer fra Juventus.

Den manglende spilletid skulle have fået en spansk klub til at vise interesse i Cavani. Og hvis man skal stole på det spanske medie El Nacional, så skulle det være ingen mindre end Real Madrid, som har set sig varme på angriberen.

Præsident Florentino Perez har angiveligt udset sig Cavani som en forstærkning til hovedstadsklubbens angreb, der på nuværende tidspunkt gør mest brug af franske Karim Benzema.

Ifølge El Nacional er Real Madrid interesseret i at hente Cavani allerede i vinterens transfervindue, hvilket vil bringe angriberen til hovedstadsklubben til januar.

Det vil samtidig kunne gøre det muligt for Manchester United at tjene nogle penge på deres angriber, så de ikke blot lader Cavani gå kvit og frit næste sommer.

Edinson Cavani og Manchester United spiller lørdag eftermiddag imod Everton hjemme på Old Trafford klokken 13:30, hvor de skal forsøge at komme tilbage på sejrskursen efter sidste spillerundes nederlag til Aston Villa på 0-1.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P