3F Superligaen

Medie: Betragteligt prisfald på FCM-svensker

Jens Lys Cajuste var tæt på et sommerskifte sidste år, men manglende enighed om prisen gjorde, at midtbanemotoren blev i FC Midtjylland. Nu skulle prisen angiveligt været dalet markant.

Jens Lys Cajuste er glad for sit skifte til Reims i Ligue 1
Foto: FC Midtjylland
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ifølge Ekstra Bladet, er prisen på FCM’s svenske midtbanedynamo, Jens Lys Cajuste, faldet markant. Faktisk mere end halveret til en sum på 60 millioner.

Den 22-årige svensker var kraftigt rygtet væk fra det midtjyske i sommer, men endte med at blive i klubben. Angiveligt var tilbudene i omegnen af 75-100 millioner for lave på Cajuste, endog han ellers kom til klubben for en håndfuld millioner i 2018 fra Örgryte.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Læs også:
Medier: Rasmus Ankersen står bag køb af Premier League-klub
INDBLIK: Den vestjyske altmuligmand – Glen Riddersholm

Flere klubber fra både den franske, engelske og tyrkiske liga var ude efter den svenske landsholdsspiller, men kunne altså ikke matche prisskiltet, som Ekstra Bladet erfarer, lød på i omegnen af svimlende 150 millioner danske kroner.

Cajuste har ikke fået meget spilletid i efteråret, hvor Raphael Onyedika og Evander har toppræsteret på ulvenes midtbaneakse. Og nu virker det til, at man er mere ivrige efter at skippe ham videre, da han allerede har kontraktudløb med Superligaens førerhold til næste sommer.

Læs også:
African Nations Cup 2022 – få overblikket over de største stjerner her!
Portræt: Christian Eriksen – Hvor skal fodboldkarrieren fortsætte?



Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P