2 min læsningKampafgørende dansker sikrede Brentford vital sejr

I de seneste syv forsøg - i både Premier League og Championship - har Aston Villa ikke vundet over Brentford. Og det har de fortsat ikke efter søndagens duel.

2 min læsning
Brentford havde det svært mod Aston Villa, men fik alligvel gjort Premier League-kampen spændende
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Opgøret var domineret fra starten af gæsterne fra Birmingham, da Danny Ings scorede sin fjerde sæsonscoring og bragte Villa i front efter et kvarter.

Brentford havde generelt ikke deres bedste kamp, men kort før pausen fik de alligevel udlignet efter et kynisk angreb, som blev afsluttet af Youna Wissa.

Anden halvleg var mere lige mellem de to mandskaber. Men pludselig kunne danske Mads Roerslev score sit første Premier League-mål for ‘The Bees’, da han gjorde det til 2-1 på sin egen ripost.

Kampens spiller: Mads Roerslev, Brentford.

Søndag gæstede Steven Gerrards Aston Villa-hold Brentford Community Stadium i London for at møde Thomas Franks Brentford, der skulle tilbage på rette køl efter tre Premier League-nederlag på stribe.

Jonas Lössl, der for nyligt skiftede på en lejeaftale til ‘The Bees’, var ikke med i truppen til dagens opgør mellem rækkens nr. 12 fra Birmingham, Aston Villa, og oprykkerne fra Brentford, der indtager en 14. plads i den bedste engelske række.

Læs også: FCM: Jonas Lössl skifter til Brentford – Olafsson forlænger

På en skøn tempereret afslutning fra Danny Ings kunne Aston Villa bringe sig foran efter 15 minutter. Det var første mål i godt to måneder for den rutinerede engelske angriber. Assisten kom fra en veldrejet Emiliano Buendia-fod.

Men til trods for en miserabel første halvleg fra hjemmeholdet, kunne Yoane Wissa redde lidt af æren, da han efter en fin omstilling sendte bolden i nettet til 1-1 efter 39 minutter. Assisten kom fra danske Mads Roerslev, der dermed kunne skrive sin første Premier League-assist på CV’et.

Roerslev var ingenlunde færdig med at imponere, da han på sin egen ripost kunne sende Brentford på sejrskurs med små 10 minutter tilbage af kampen, og dermed score sit første mål i den bedste engelske liga.

På trods af et hård Villa-pres i kampens udfasning, blev det ved 2-1. Dermed hopper Brentford over Birmingham-holdet i ligaen, hvor de indtager 12. pladsen.

Læs også:
Brentford-fan anholdt efter homofobiske og racistiske kommentarer
Christian Nørgaard forlænger med Brentford

Der blev spillet to andre Premier League-kampe samtidigt, læs kampreferaterne og se målene her:

Leeds sejrede mod Burnley, der havde glemt at fjerne nytårshatten
‘The Toffees’ fik karamellen galt i halsen mod Brighton

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P