1 min læsningFCM: Jonas Lössl skifter til Brentford – Olafsson forlænger

Den danske målmand udlejes fra FC Midtjylland til Brentford i Premier League.

1 min læsning
Jonas Lössl i målet for FC Midtjylland
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Jonas Lössl har ikke været helt tilfreds med efteråret i FC Midtjylland, hvor det især i starten kneb med nok spilletid.

Nu skifter han tilbage til Premier League på en halvårlig leje-aftale med Brentford, der som bekendt er ejet af samme ejer, og FC Midtjylland har ved samme lejlighed forlænget kontrakten med Elias Olafsson.

– Det har hele tiden været vores plan, at Elias skulle være Superliga-målmand på et tidspunkt, men hastigheden på hans udvikling er kommet bag på mange. Vi er stolte af og glade for, hvor stærkt han har præsteret i efteråret, og at vi har forlænget kontrakten med ham, siger Svend Graversen til klubbens hjemmeside.

Sportschef Svend Graversen forklarer, at FC Midtjylland samtidig ikke vil stå i vejen for Lössls ønske om et skifte i jagten på at spille sig ind den danske trup til VM næste vinter.

– Vi har to af ligaens bedste målmænd og i efteråret har både Elias og Jonas vogtet målet i perioder og fordelt spilletiden mellem sig. Jonas har igen fået mulighed for at optræde i verdens bedste liga, Premier League, og det er et vidnesbyrd om hans store kvaliteter som målmand. Det vil vi ikke stå i vejen for og er derfor landet i denne løsning, lyder det fra Svend Graversen.

Jonas Lössl har spillet 19 kampe for FCM i den nuværende sæson, og han har tidligere spillet for Huddersfield og Everton i den bedste engelske række.

Læs også:
Jesper Hansen erstatter Jonas Lössl på landsholdet
Glad Evander: FC Midtjylland er mit hjem

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P