‘The Toffees’ fik karamellen galt i halsen mod Brighton

Udeholdet fra Brighton Hove & Albion har aldrig slået Merseyside-holdet Everton på Goodison Park. En statistik, der i dag blev lavet om på.

Brighton kom flyvende fra start, da de mødte Everton i Premier League

Alexis Mac Allister, kunne efter fine kombinationer i Evertons felt, prikke den ind i målet til 1-0 efter blot 3 minutter. 2-0 blev det også, da forsvarskæmpen Dan Burn uden besvær kunne stange den ind.

Blot tre minutter senere fik Everton chancen for en hurtig reducering, men Dominic Calvert-Lewin ramte overliggen på forsøget.

Everton kom dog bedst ud af startblokken i anden akt, hvor Anthony Gordon kunne reducere på en afrettet afslutning, men Mac Allister scorede igen efterfølgende til 3-1 og lagde ro på gemytterne.

Lige indtil Gordon ikke kunne bringe fornyet spænding med sit andet mål i kampen, da han nemt udplacerede Robert Sanchez i målet.

Kampens spiller: Alexis Mac Allister, Brighton.

Brighton Hove & Albion har aldrig slået Merseyside-holdet Everton på Goodison Park, men det blev der lavet om på i dagens Premier League-duel.

Graham Potters Brighton fik en forrygende start, da Alexis Mac Allister, efter fine kombinationer i Evertons felt, kunne prikke den ind i målet til 1-0 efter 3 minutter.

‘The Seagulls’ var ingenlunde færdige med at score i eftermiddagens kamp, da lange Dan Burn udnyttede et sovende Everton-forsvar i forbindelse med et hjørnespark. Her dukkede den 29-årige englænder op i feltet og kunne nemt pande den ind til 2-0 efter 29 minutter.

Kort derefter fik Everton dog en gylden mulighed for en hurtig reducering, men Calvert-Lewin var uheldig fra 11-meterpletten og ramte overliggen.

I anden halvleg var Everton dog vågnet op til dåd, og det gav pote efter 53 minutter, hvor den lokale Merseyside-knægt, Anthony Gordon, lidt heldigt kunne reducere på en afrettet afslutning til 1-2.

Men Mac Allister var slet ikke færdig med at score, da han på en kølig afslutning udbyggede Brightons føring til 1-3 efter 71 minutter.

Gordon ville dog også gerne lege dobbelt målskytte i søndagens dyst, da han fem minutter efter sendte den ind bag en chanceløs Sanchez i målet til 2-3.