Leeds sejrede mod Burnley, der havde glemt at fjerne nytårshatten

De to nedrykningstruede mandskaber fra Leeds og Burnley - på henholdsvis 16. og 18. pladsen - mødtes søndag i en kamp, om at kravle væk fra bunden.

Jack Harrison scorede til 1-0 for Leeds kort ført pausen, da Burnley blev kørt ud af brættet

Leeds stordominerende kampen, hvor de helt fortjent bragte sig foran ved Jack Harrison efter 39 minutter, efter et dobbeltforsøg fra den engelske kantspiller.

Stordominansen fra Leeds led et knæk i anden halvleg, da Maxwell Cornet bragede den ind til 1-1 direkte på et frispark.

Men Leeds kom igen foran med både 2-1 og 3-1, da først Stuart Dallas og senere Daniel James fik scoret.

Kampens spiller: Jack Harrison, Leeds.

Leeds har ikke tabt til Burnley siden 2016, da begge hold spillede i den næstbedste engelske række, The Championship. Det blev der heller ikke ændret på efter dagens duel.

Leeds sad på stort set hele forestillingen i første halvleg, og kunne gå til pause med en smal føring på mål af Jack Harrison, der efter to forsøg fik prikket den ind på riposten bag en forgæves sprællende Wayne Hennessey.

Men Leeds kom stærkt tilbage i en kamp, som de i den grad havde fortjent at vinde. Med mål fra både Stuart Dallas og Daniel James, kunne traditionsklubben hive en 3-1 sejr hjem.

Der blev desuden spillet to kampe samtidigt i Premier League. Læs kampreferaterne og se målene her: