VM 2022

3 min læsningRiddersholm om potentiel SønderjyskE-nedrykning: Vil virkelig ramme mit hjerte hårdt

Ifølge Glen Riddersholm, der i dag er assistent i den belgiske storklub KRC Genk, hører SønderjyskE til i Superligaen, selvom de for nuværende kæmper under nedrykningsstregen. Hvorom alting er ser han en lys fremtid med det nye danske trænersetup, der er hentet til klubben, såfremt de får lang nok snor.

3 min læsning
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Glen Riddersholm blev tidligere i år afskediget i SønderjyskE. Sidenhen er klubben havnet i suppedasen i Superligaen, hvor en nedrykning ikke længere virker som en umulighed. Noget, der vil ramme den nuværende Genk-assistent lige i hjertekulen.

Da campo.dk torsdag middag interviewer Glen Riddersholm på en direkte linje til Genk, hvor han i dag har købt hus og etableret sig, ser han tilbage på en SønderjyskE-tid med positive briller. Riddersholm håber bare ikke, at den forcerede ejerbeslutning fra Robert Platek om ‘at trække en streg i sandet’, efter at have ændret i et trænersetup, der pointmæssigt fungerede, får det udfald, at SønderjyskE må en tur ned i NordicBet-ligaen til næste sæson.

– Det er jo en del af fodboldens lod (klubbens ejerskifte, red.). Det er jo ledelse, hvor man tog nogle beslutninger, der ikke kom bag på mig. Men når man så her i bagklogskabens lys kan se, at den kompetence der blev bragt ikke passede ind, er det ærgerligt, nuancerer Riddersholm til campo.dk og supplerer:

– Det glæder mig til gengæld, at man er ved at gå tilbage (til velkendte danske trænere, red.), men det har godt nok kostet mange dygtige mennesker på rejsen dertil, og her tænker jeg ikke på mig selv, konstaterer han og understreger, at den nye ejerkreds fejldispositioner øjensynligt havde grobund i manglende forståelse for den klub, de overtog.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Han bevarer dog optimismen for de lyseblå-klædte, efter nye kendte træneransigter er hentet hjem til klubben i form af Henrik Hansen og Niels Lodberg.

– Med nyansættelserne af Henrik Hansen og Niels Lodberg og den tilbageværende stab får man rigtig mange af de ting, som klubben har været kendt for. Det gør mig optimistisk på deres vegne, siger han til campo.dk og tilføjer:

– Jeg håber på, at den erfaring man har gjort sig og med den økonomiske muskel, man må formode de råder over (den amerikanske ejerkreds, red.), at man så kan tage de skridt klubben har brug for. Men tage dem langsommere og på et mere strategisk grundlag, så tror jeg på, at der venter en lys fremtid i SønderjyskE, selvom det måske skal ende med nedrykning i indeværende sæson.

Læs også: Albæk: Nedrykning har tidligere virket som en umulighed for SønderjyskE, men nu er det anderledes

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

For står det til den taktiskbegavede træner med fortid i FC Midtjylland og AGF, vil en mulig nedrykning være noget, der vil gøre ondt helt inde i hjertekulen på ham, da SønderjyskE ifølge ham har bevist gennem årene, at de hører til i landets bedste række.

– Jeg mener absolut, at SønderjyskE som klub – og Sønderjylland som region, hører til i Superligaen. De fortjener at være der, efter alt det hjerteblod der er blevet lagt i klubben gennem årene. Det vil virkelig ramme mit hjerte hårdt, hvis de ryger ud i år, afslutter den nu assisterende træner i KRC Genk, Glen Riddersholm, til campo.dk.

Læs også: Fanfavoritten Gartenmann øjner kontraktudløb: Jeg får nok ikke lov til at vælge og vrage

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer