LaLiga

Joan Laporta til Barca-fans: Vi har satset på Xavi og nu er vi i år 0

FC Barcelonas præsident Joan Laporta minder fansene om, at Barca er i år nul efter Lionel Messi.

FC Barcelona er ude af Champions League, og ligger på en ottendeplads i La Liga.
FC Barcelona har ikke været til at kende denne sæson, hvor man er blevet slået ud af gruppespillet i Champions League, og samtidig er hele 18 point efter Real Madrid i La Liga. Foto: Ander Gillenea/AFP/Ritzau Scanpix

År 2021 må allerede nu betegnes som et af de mest afgørende år i FC Barcelonas historie – desværre for klubben og fansene er det ikke til det bedre.

I sommer tog klubben afsked med klublegenden og en af fodboldens absolut største spillere nogensinde, da man var nødsaget til at lade Lionel Messi forlade klubben på grund af en presset økonomi.

Den efterfølgende efterårssæson har budt på den ene skuffelse efter den anden, hvor man nu kan kigge tilbage og se Barca være slået ud af Champions League allerede i gruppespillet, samtidig med at traditionsklubben befinder sig på en skuffende ottendeplads i La Liga efter 16 runder – med hele 18 point op til rivalerne fra Real Madrid.

Læs også: Xavi om Napoli-møde: En svær modstander

FC Barcelonas præsident Joan Laporta beder derfor fansene om at udvise tålmodighed og tillid, især til Xavi.

– Vi må ikke glemme, at vi er i år nul efter Messi, afskeden med den bedste spiller i verden. Det er ikke nemt, og derfor har vi satset på Xavi, fordi han kender miljøet og klubbens stil.

– Det er ikke et let arbejde, og vi ved, at fodbold ikke er særlig tilgivende overfor ting, der tager tid. Men det accepterer vi.

– VI har brug for en blanding af unge spillere og erfarne spillere med kvalitet. En klub som Barca ved, hvordan man håndterer presset, siger Joan Laporta ifølge Mundo Deportivo.

FC Barcelona spiller tirsdag klokken 18 en æreskamp for Diego Maradona i Saudi-Arabien mod Boca Juniors.

Læs også: Medie: Barcelona-ledelse mødes med Mino Raiola

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P