Europæisk Fodbold

Xavi om Napoli-møde: En svær modstander

FC Barcelona lykkedes ikke med at gå videre i gruppespillet i Champions League og var derfor med i Europa League-lodtrækningen mandag. Catalanerne skal møde Napoli, og Barcelona-træner, Xavi, kunne godt have ønsket sig en nemmere modstander.

Xavi og Barcelona røg for første gang i 21 år ud af gruppespillet i Champions League
Xavi kunne godt have ønsket sig en nemmere modstander i Europa League. Foto: Scanpix/Ritzau.

FC Barcelona forpassede for første gang i 21 år muligheden for at spille sig videre til ottendedelsfinalen i Champions League, da de tabte 0-3 til Bayern München i sidste uge.

Catalanerne endte på en tredjeplads i deres pulje, og var derfor med i Europa League-lodtrækningen mandag. Her trak Barcelona en svær modstander i Napoli, og Barcelona-træner, Xavi, kunne godt have ønsket sig en nemmere modstander.

-Vi har ikke været for heldige med vores lodtrækning. Det er en af de sværeste modstandere, og Napoli har bestemt niveau til Champions League, fortalte Xavi på et pressemøde inden Barcelona tirsdag spiller en æreskamp i Saudi-Arabien mod Boca Juniors for at ære Diego Maradona.

-Vi arbejder på at få Barcelona i den bedst mulige forfatning, og det ville være at være med i Champions league. Men faktum er, at vi skal spille i Europa League, og vi vil kæmpe så hårdt vi kan for at vinde turneringen, så vi kan komme stærkt tilbage, sagde Xavi.

Læs også: De Jongs far afslører: De fem største klubber har budt på Frenkie

Barcelona starter på hjemmebane mod Napoli i det første opgør i februar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P