1 min læsningFoden efter to mål mod Brighton: En anden dag kunne jeg have scoret tre

Manchester City vandt lørdag over Brighton & Hove Albion med 1-4 på udebane, hvor Phil Foden scorede to af målene. Efter kampen fortæller den unge talent, at det nok godt kunne være blevet et hattrick.

1 min læsning
Phil Foden har scoret tre mål i denne Premier League-sæson. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix.

Lørdag aften besøgte Manchester City Amex Stadium, hvor de mødte Brighton & Hove Albion. Det blev en sikker sejr på hele 1-4.

Blandt målscorerne for City var engelske Phil Foden, der lavede to af målene. Men til klubbens hjemmeside fortæller det unge talent, at han nok var lidt heldig med sit andet mål:

– Det andet mål ramte mig på vej ind. Jeg tager dem lige meget, hvordan de kommer! Jeg tror ikke, at Gabriel Jesus vidste det, jeg var nødt til at fortælle ham, at den ramte mig på vej ind, da vi jublede, siger Phil Foden.

Læs også: Man City besejrede Brighton på 45 minutter

Derudover mener den engelske landsholdsspiller, at han godt kunne have scoret et mål mere:

– En anden dag kunne jeg have scoret tre, men det vigtigste er resultatet.

– Jeg synes, at vi fra starten så rigtig godt ud i boldbesiddelsen, vi kontrollerede kampen. Nogle gange når man fører 3-0, så kan niveauet falde. Vi er lidt skuffet over, hvordan anden halvleg forløb, men vi gik dybt og fik sejren, og vi lukkede kun et mål ind.

– Vi er i en god stime, men vi ønsker at fortsætte i de næste par kampe og bevare vores niveau, siger Phil Foden.

Læs også: Benteke deler sin holdning om afgørende VAR-kendelse

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer