1 min læsningBenteke deler sin holdning om afgørende VAR-kendelse

En VAR-kendelse fik endnu engang en afgørende rolle, da Crystal Palace-angriberen Christian Benteke fik underkendt et muligt vindende mål i lørdagens 1-1 opgør mod Newcastle United. 

1 min læsning
Christian Benteke scorede sit tredje mål i sæsonen, men måtte skuffende acceptere at VAR-rummet underkendte målet. Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Benteke viste sublime takter og var en gentagende trussel mod Newcastles forsvar. Det var derfor ikke overraskende, da angriberen sendte sit andet hovedstødsmål i netmaskerne i det 87. minut.

Men kort tid efter jubelscenerne måtte Benteke og resten af Crystal Palace-mandskabet skuffende vende blikket mod VAR-initialerne, der hviskede målet af scoringstavlen. 

Efter kampen var den belgiske angriber forstående og lettere ydmyg omkring hændelsen:

– Det er en del af spillet og vi bliver nødt til at acceptere det. Sidste sæson havde vi et par mål, hvor VAR kom os til gode, men sådan var det ikke i dag. 

– Jeg er ikke sikker på om det var den rigtige kendelse, men det er dommerens beslutning, og der er ikke noget vi kan gøre ved det, siger Christian Benteke til Crystal Palaces officielle hjemmeside.

Læs også: Newcastle uden Steve Bruce fortsætter dårlig sæsonstart

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer