2 min læsningMourinhos største nederlag: Nordmænd i ekstase over 6-1 sensation

Norske FK Bodø-Glimt chokerede hele fodboldverden, da de i aftes bankede Roma med 6-1. Spillerne har da også svært ved at få armene ned efter storsejren, der samtidig er José Mourinhos største nederlag som træner.

2 min læsning
Erik Botheim scorede to kasser mod Roma i 6-1 sejren. En uvirkelig oplevelse, fortæller nordmanden. Foto: NTB via REUTERS.

6-1 sejr til Bodø/Glimt over Roma. Kan det nu passe? Jo, den er god nok. De gul-blusede fra det nordlige Norge slog den italienske hovedstadsklub i – og ikke bare slog dem, men lammetævede José Mourinhos tropper i sådan en grad, at den portugisiske cheftræner aldrig har tabt størrere i sin karriere. Det skriver statistikbureauet Opta på sin twitterprofil.

Roma startede med mange reserver til Conference League-kampen, og José Mourinho var da også sit ansvar bevidst i forhold til det overraskende nederlag efter kampen. Det kan du læse mere om herunder.

Læs også: Mourinho efter ydmygende nederlag: Derfor sparede jeg spillere

Med sensationen i hus var der stor forståelig stor jubel blandt fans og Bodø/Glimt-spillerne efter kampen. Erik Botheim, der scorede til 1-0 og 3-1, var i ekstase over den flotte skalp.

– Jeg ved ikke helt, hvor jeg lige nu. Det var helt uvirkeligt. De sidste ti minutter gik jeg rundt og troede, jeg drømte. Det er helt sygt, sagde angriberen efter kampen ifølge norske VG.

Læs også: Norsk sensation: Bodø/Glimt besejrer mægtige Roma med tenniscifre!

Med den flotte sejr rykker Bodø/Glimt op på førstepladsen i sin Conference League-gruppe – et point foran netop Roma på andenpladsen. Der er mulighed for revanche for Roma og Mourinho, når Bodø/Glimt besøger Rom den 4. november.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer