Norsk sensation: Bodø/Glimt besejrer mægtige Roma med tenniscifre!

José Mourinhos mandskab fik ørene i maskinen, da de gæstede Norge hertil aften. Bodø/Glimt vandt kampen overbevisende med hele 6-1.

Jose Mourinhos tropper mødte et velspillende norsk mandskab. Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

Roma fik sig en syngende lussing, da de tabte på udebane til norske Bodø/Glimt med hele 6-1 i aftenens Conference League-opgør.

Da kampen var 20 minutter gammel, var de norske tropper allerede foran med 2-0 på mål af Erik Botheim og Patrick Berg. Men Romas Carles Perez reducerede dog hurtigt for italienerne til 2-1.

I anden halvleg gik hjemmeholdet så fuldstændig målamok, da de scorede hele fire gange, og dermed gjorde det til hele 6-1 for Bodø/Glimt. Målene blev scoret af 2x Botheim, der dermed kunne notere sig for et hattrick, mens Ola Solbakken og Amahl William Pellegrino stod for resten.

Med sejren spiller det norske hold sig op på en førsteplads i gruppen, mens Roma kravler ned på andenpladsen.