1 min læsningFerguson roser tidligere rival Wenger

Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger er nogle af de største rivaler i Premier Leagues historie. Men selvom bølgerne ofte gik højt, når de stod overfor hinanden som managere for henholdsvis Manchester United og Arsenal, er der i en ny dokumentarfilm om Wenger store komplimenter fra Ferguson til den tidligere rival.

1 min læsning
Alex Ferguson har store roser til overs for sin tidligere rival. Foto: REUTERS/Russell Cheyne.

De stod mange år i spidsen for hvert sit hold i topstriden mellem Manchester United og Arsenal, og hverken skotske Sir Alex Ferguson og franske Arsene Wenger var bly, når de kommenterede på rivalen. I en ny dokumentarfilm om Arsene Wenger er der dog store roser fra Alex Ferguson, skriver britiske Mirror.

– Jeg er virkelig glad for Arsene Wenger. Jeg har stor respekt for ham og for det arbejde, han har udført i Arsenal, siger Alex Ferguson og fortsætter:

– Det er et stort bevis på hans talent, professionalisme og beslutsomhed, at han har været i stand til at dedikere 22 år af sit liv til et job, han elsker. I et område, hvor fodboldmanagere nogle gange kun holder en eller to sæsoner, viser det, hvilken præstation det er at tjene så lang tid i en klub på størrelse med Arsenal.

Læs også: Dårlig vane – derfor tyggede Alex Ferguson tyggegummi i så mange år

Til trods for en bitter rivalitet mellem skotten og franskmanden, er de to tidligere Premier League-managere gennem de senere år blødt op overfor hinanden og har begravet stridsøksen. Alex Ferguson har endda sagt, at han er stolt over at kalde Arsene Wenger for sin ven.

Alex Ferguson var manager for Manchester United i perioden 1986 til 2013, mens Arsene Wenger kom til Arsenal i 1996 indtil sin pension som manager i 2018. Mens 79-årige Ferguson er gået på pension, arbejder 71-årige Arsene Wenger som udviklingsdirektør i FIFA, hvor han på det seneste har stået i spidsen for planerne om at indføre VM hvert andet år. Det kan du læse mere om her.

Læs også: Ærlig Wenger om afskeden med Arsenal: Folk var for hårde mod mig

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer