Premier League

Ærlig Wenger om afskeden med Arsenal: Folk var for hårde mod mig

Arsenal har haft et par dårlige år i Premier League, og afskeden med Arsene Wenger har ikke bragt bedre placeringer i Premier League med sig. Når franskmanden kigger tilbage på sin afsked med klubben, føler han, at fansene var for hårde ved ham.

Arsene Wenger er ikke helt tilfreds med den afsked, han fik med klubben. Foto: Ritzau Scanpix

Arsenal F.C. har vundet FA Cuppen og Community Shield, siden Arsene Wenger forlod klubben i 2018, men overordnet set har den seneste tid været meget frustrerende for klubbens mange fans.

Holdet er ikke i det fine top fire selskab længere, og de sidste to sæsoners ottendepladser er et nyt lavpunkt for London-klubben.

Nu afslører klubbens mangeårige manager, franske Arsene Wenger, at han ikke brød sig om den behandling, han fik kort før sin afsked med klubben.

– Jeg synes, folk var ret hårde i de sidste par år, siger Wenger til The Telegraph.

Den 71-årige manager, der nu er FIFA’s ’chef for udvikling af fodbold’, påpeger flere resultater, der lige ved og næsten bragte mere sølvtøj til Emirates Stadium.

– I 2016 slutter vi nummer to efter Leicester, som alle andre hold også gjorde. Leicester tabte kun tre kampe. I 2017 klarede vi ikke top fire for første gang i 20 år, men vi fik 75 point.  Folk forstår ikke, at vi vandt FA Cuppen det år mod Chelsea, som lige var blevet mestre og havde chancen for at tage ’The Double’. I 2018 tabte vi Carabao Cup-finalen til City, og vi røg ud i semifinalen af Europa League mod Atletico Madrid med kun et mål, lyder det fra Wenger, der dog stadig tænker tilbage på tiden med en vis stolthed.

– Når alt kommer til alt, så vandt vi meget, og jeg er bare stolt over at have bragt klubben i den position, siger Wenger, der også i sin tid var med til at rykke ind på det nye mægtige stadion Emirates Stadium.  

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P