1 min læsningÆrlig Wenger om afskeden med Arsenal: Folk var for hårde mod mig

Arsenal har haft et par dårlige år i Premier League, og afskeden med Arsene Wenger har ikke bragt bedre placeringer i Premier League med sig. Når franskmanden kigger tilbage på sin afsked med klubben, føler han, at fansene var for hårde ved ham.

1 min læsning
Arsene Wenger er ikke helt tilfreds med den afsked, han fik med klubben. Foto: Ritzau Scanpix

Arsenal F.C. har vundet FA Cuppen og Community Shield, siden Arsene Wenger forlod klubben i 2018, men overordnet set har den seneste tid været meget frustrerende for klubbens mange fans.

Holdet er ikke i det fine top fire selskab længere, og de sidste to sæsoners ottendepladser er et nyt lavpunkt for London-klubben.

Nu afslører klubbens mangeårige manager, franske Arsene Wenger, at han ikke brød sig om den behandling, han fik kort før sin afsked med klubben.

– Jeg synes, folk var ret hårde i de sidste par år, siger Wenger til The Telegraph.

Den 71-årige manager, der nu er FIFA’s ’chef for udvikling af fodbold’, påpeger flere resultater, der lige ved og næsten bragte mere sølvtøj til Emirates Stadium.

– I 2016 slutter vi nummer to efter Leicester, som alle andre hold også gjorde. Leicester tabte kun tre kampe. I 2017 klarede vi ikke top fire for første gang i 20 år, men vi fik 75 point.  Folk forstår ikke, at vi vandt FA Cuppen det år mod Chelsea, som lige var blevet mestre og havde chancen for at tage ’The Double’. I 2018 tabte vi Carabao Cup-finalen til City, og vi røg ud i semifinalen af Europa League mod Atletico Madrid med kun et mål, lyder det fra Wenger, der dog stadig tænker tilbage på tiden med en vis stolthed.

– Når alt kommer til alt, så vandt vi meget, og jeg er bare stolt over at have bragt klubben i den position, siger Wenger, der også i sin tid var med til at rykke ind på det nye mægtige stadion Emirates Stadium.  

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P