1 min læsningDårlig vane – derfor tyggede Alex Ferguson tyggegummi i så mange år

Alex Ferguson huskes bedst for alle sine trofæer og resultater. Men mange vil også huske den skotske manager for at tygge intenst og længe på tyggegummi under kampe. Manchester Uniteds tidligere fysioterapeut forklarer nu, at vanen opstod på hans råd.

1 min læsning
Alex Ferguson var kendt for sin vane med at tygge tyggegummi
Alex Ferguson havde for vane at tygge tyggegummi. En vane der opstod på opfordring fra holdets daværende fysioterapeut. Foto: Ritzau Scanpix Reuters/Russell Cheyne

Da Alex Ferguson stod i spidsen for Manchester United tyggede han ofte tyggegummi i takt med spillernes performance på grønsværen. Heftigt og hurtigt.

Fergies rutine med tyggegummiet går helt tilbage til starten af hans Manchester United karriere, hvor den succesfulde manager havde en slem vane med at hoste meget.

En dag tog holdets daværende fysioterapeut mod til sig og foreslog skotten en lidt alternativ medicin.

– Han begyndte at tygge tyggegummi på råd fra mig. Hans hoste startede som regel i starten af kampene, så på et tidspunkt tog jeg mod til mig og foreslog, at han tog noget tyggegummi. Han spyttede også meget, så jeg tænkte, at det var at slå to fluer med et smæk, siger den mangeårige fys Jim McGregor ifølge The Mirror. Tyg på den!

Alex Ferguson var manager i Manchester United i 27 år fra 1986 til 2013.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer