2 min læsningTidligere Chelsea-træner: Derfor fungerede Salah, De Bruyne og Lukaku ikke under Mourinho

Den tidligere tekniske træner i Chelsea Eddie Newton forklarer, at det var på grund af personlighedskonflikter med manager José Mourinho, at Mohamed Salah og Kevin De Bruyne ikke blev en succes i Chelsea. Romelu Lukaku blev fundet for let.

2 min læsning
Der var to forskellige årsager til, at De Bruyne og Lukaku ikke slog til, da de spillede sammen i Chelsea under Mourinho. Foto: FRANCK FIFE / AFP.

Liverpools Mohamed Salah, Manchester Citys Kevin De Bruyne og Chelseas Romelu Lukaku er alle blandt de største fodboldstjerner, der findes i dag. Tidligere i karrieren nød de dog ikke den samme store succes, da de sammen spillede i Chelsea under José Mourinho.

Det er der to forskellige forklaringer på, fortæller den tidligere tekniske træner og frontmand for Chelseas strategi omkring udlån af spillere, Eddie Newton, til Goal.

Læs også: Tidligere vinder af Ballon d’Or: Salah kan vinde Ballon d’Or

Salah og De Bruyne var gode nok til at være en del af Chelsea-holdet, da de spillede i klubben, husker Eddie Newton. Der var en anden årsag til den manglende succes i London-klubben.

– For mig at se, tror jeg ikke, det handlede om talent. Det var en personlighedskonflikt med Mourinho. Jeg tænkte bare ikke, det virkede på det tidspunkt. Jeg synes, de var mere end gode nok, men det var manageren, der ikke kunne komme overens med dem, så det ville ikke komme til at fungere, siger Eddie Newton.

Læs også: Lukaku med tilbageblik: Jeg tænkte konstant på Christian Eriksen

Romelu Lukaku, der nu er vendt tilbage til Chelsea efter ophold i Manchester United og senest Inter, slog heller ikke igennem for Chelsea, men det var der ifølge Newton en anden årsag til.

– Med hensyn til Lukaku var han ikke klar på det tidspunkt, og jeg er ligeglad med, hvad andre siger. Han var bare ikke klar til at være den faste ni’er oppe foran og bære den plads som Didier (Drogba, red.). Han ville altid blive sammenlignet med Didier, og det var ikke fair overfor ham på det tidspunkt.

Læs også: Innovator. Provokatør. Dinosaur: José Mourinho runder stor milepæl denne weekend

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer