Premier League

Tidligere vinder af Ballon d’Or: Salah kan vinde Ballon d’Or

Mohamed Salah er et godstog, som ingen kan stoppe i denne sæson. Egypteren har allerede scoret ni mål for Liverpool. En tidligere vinder af Ballon d’Or har ham derfor blandt sine favoritter til prisen som årets spiller.

Mohamed Salah er i disse dage sammen med det egyptiske landshold. Foto: Amr Abdallah Dalsh/Reuters/Ritzau Scanpix

En 30-mands liste blev fredag aften offentliggjort af France Football, som står for uddelingen af Ballon d’Or. Tidligere vinder af prisen Rivaldo mener, at Mohamed Salah er en af forhåndsfavoritterne.

– Liverpool’s egyptiske angriber har fået en forrygende start på sæsonen, og lavede i sidste weekend et fantastisk mål mod Manchester City. Han er en af de bedste spillere i verden, fordi hans imponerende statistikker kommer fra to af de sværeste turneringer, Champions League og Premier League, siger Rivaldo ifølge the Mirror.

Og netop de turneringer, som Salah har scoret sine mål i, er nøglen ifølge den tidligere vinder.

– Når du er så god i udfordrende situationer, så er du en topspiller og fortjener at være en topkanditat til Ballon d’Or, siger Rivaldo om Salah.

Salah har, efter skiftet fra AS Roma til Liverpool i 2017, været den hurtigste spiller i Premier League til at nå 100 mål, og snart kan han overtage rekorden som den mest scorende afrikanske Premier League-spiller. Den nuværende rekordholder er Didier Drogba med 104 mål, mens Salah er noteret for 102 mål.

Læs også: Det koster det Liverpool, hvis Salah skal forlænge

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P