1 min læsningLukaku med tilbageblik: Jeg tænkte konstant på Christian Eriksen

EM var nærmest kun lige begyndt, da Christian Eriksen faldt om i Danmarks kamp mod Finland. Eriksens ven og daværende holdkammerat blev hårdt ramt, da han hørte nyheden.

1 min læsning
Thomas Tuchel og Romelu Lukaku deler glæden over Chelseas førsteplads.
Lukaku har fået en god start på samarbejdet med Thomas Tuchel. Chelsea indtager Premier Leagues dukseplads. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix.

Under sommerens EM-slutrunde var den altoverskyggende historie i gruppespillet Christian Eriksens kollaps. Det ramte også Eriksens daværende holdkammerat i Inter, Romelu Lukaku.

– Det var svært at spille kampen mod Rusland. Jeg brugte mere tid med Christian end med min mor, søn og bror. Hans værelse var ved siden af mit, og vi gamede sammen. Så da jeg hørte, at han var kollapset, begyndte jeg at græde. Jeg tænkte på ham konstant, siger Lukaku til UEFAs hjemmeside.

Mentaliteten hos den belgiske angriber var da også ramt, efter han havde hørt om sin vens kollaps.

– På vej til kampen mod Rusland havde jeg meget brug for motivation, så jeg besluttede at spille for ham igennem hele turneringen. Jeg ville vise ham, at jeg støttede ham og var der for ham, siger Lukaku.

Lukaku og Belgien møder i morgen aften Frankrig i Nations League-semifinalen. Kampen kan følges kl. 20.45 på 6’eren.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer