1 min læsningNapoli-stjerne irriteret over manglende Ballon d’Or-nominering

Kalidou Koulibaly mener, at landsmanden Edouard Mendy fortjener at være blandt de nominerede til Ballon d'Or for sit spil i Chelsea-målet.

1 min læsning
Napolis Koulibaly er ikke tilfreds med Ballon d'Or-nomineringerne. Foto: REUTERS/Ciro De Luca.

Senegals og Napolis forsvarsstjerne Kalidou Koulibaly er utilfreds med, at Chelseas faste mand i målet Edouard Mendy ikke er blandt de 30 nominerede til den eftertragtede Ballon d’Or-pris. Han antyder, at der skal arbejdes hårdere for ham og hans landsmand end andre, før de kommer i betragtning til prisen. Det skriver Mirror.

– Det er virkelig en skam, at Edou (Edouard Mendy, red.) ikke er blandt dem, sagde Kalidou Koulibaly ifølge Mirror efter Senegals 4-1 sejr over Namibia i VM-kvalifikationen. Han fortsatte:

– Han er den første afrikanske målmand, der vinder Champions League. Vi må fortsætte med at arbejde og bevæge os fremad. Vi må arbejde dobbelt så hårdt som nogle andre for at blive godt bedømt. ‘Edou’ er en meget positiv person. Vi snakkede om det sammen. Han vil fortsat kæmpe for at blive en del af det. For mig har han en plads blandt de 30 spillere.

Læs også: Fransk stjerne: Jeg drømmer om Ballon d’Or

Eneste målmand blandt de 30 nominerede er den italienske europamester og Paris Saint-Germain-spiller Gianluigi Donnarumma. Blandt de 30 nominerede er der blevet plads til en enkelt dansker i form af landsholdets kaptajn, Simon Kjær.

Læs også: Kjær om Ballon d’Or: Det havde jeg ikke forventet

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer