1 min læsningKjær om Ballon d’Or: Det havde jeg ikke forventet

Danmark tog lørdag aften en sikker sejr i Moldova, da de vandt 4-0. Anfører Simon Kjær har dermed haft en weekend med Ballon d'Or nominering og landsholdssejr.

1 min læsning
Simon Kjær sparkede straffespark i aftenens kamp, noget som han har trænet meget på. Foto: Gleb Garanich/Reuters/Ritzau Scanpix.

Simon Kjær spillede blot 45 minutter i aftenens kamp, da Kasper Hjulmand sparede ham. I går fik anføreren en anden god nyhed, da han blev nomineret til Ballon d’Or.

– Jeg er godt selv klar over, at 2021 har været et fantastisk år for mig, både med landshold og at blive nummer to med Milan efter syv år og komme med i Champions League. Men fra det til at komme med som de sidste 30 ved Ballon d’Or, det havde jeg ikke forventet. Det er et kæmpe privilegie og en kæmpe ære, siger Simon Kjær til Kanal 5 efter kampen.

Landsholdsanføreren kunne fortælle i interviewet efter kampen, at han er førstesparker for landsholdet.

– Jeg har sagt i lang tid, at hvis de mangler nogen til at sparke, så er jeg klar. Jeg har lagt lidt pres på. Det var fedt, at få lov at sparke, siger Kjær.

Han understreger til sidst, at han har trænet straffespark i lang tid, og at han derfor er helt tryg i at sparke under alle former for pres.

Læs også: Ulven kom aldrig: Danmark igen klasser over Moldova

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer