1 min læsningLiverpool indleder efterforskning efter spytteri mod Manchester Citys stab

Liverpool har indledt en efterforskning efter Manchester Citys klage om spytteri fra fan mod udeholdets stab.

1 min læsning
Pep Guardiolas stab blev angiveligt spyttet efter i kampen mod Liverpool på Anfield. Nu indleder Liverpool en efterforskning. Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

Der skulle angiveligt have udspillet sig nogle klamme scener, da en Liverpool-fan skulle have spyttet på flere personer fra Manchester Citys stab. Manchester City indgav i hvert fald en klage til det engelske fodboldforbund om en sådan hændelse efter kampen mod Liverpool.

Klagen har nu fået hjemmeholdet til at reagere. Liverpool har således indledt en efterforskning for at få helt styr på, hvad der er sket. De slår samtidig fast, at vedkommende vil blive straffet, hvis beviserne er til det.

– Vi har indledt en efterforskning og arbejder med relevante parter, heriblandt Manchester City, for at indsamle beviser fra de personer, som var vidner til episoden, og analyserer alt videomateriale, siger en talsperson fra Liverpool FC ifølge BBC og fortsætter.

– Anfield er vores hjem, og vi vil sikre, at det er sikkert sted for alle, og vi vil ikke tolerere uacceptabel opførsel, som påvirker klubbens værdier, slutter vedkommende.

Læs også: Ekspert med kritik af Ronaldo: Ingen grund til at vise det sådan

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer