1 min læsningEkspert med kritik af Ronaldo: Ingen grund til at vise det sådan

I lørdagens 1-1 kamp mellem Manchester United og Everton var det en tydeligt utilfreds Cristiano Ronaldo, der i al hast forlod banen direkte efter slutfløjt. Noget, Gary Neville ikke bryder sig om.

1 min læsning
Ronaldo
Ronaldo startede for første gang ude for United, da det blev til 1-1 mod Everton i lørdags. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo måtte starte på bænken for Manchester United, da de i lørdags tog imod Everton. Kampen endte som bekendt 1-1 og Ronaldo blev indskiftet, da der var spillet 57 minutter. Da kampen blev fløjtet af, var det dog en tydeligt vred og skuffet portugiser, der straks gik hen mod spillertunnelen og forsvandt fra grønsværen. Alt imens han gik og brokkede sig. En opførsel, der nu møder kritik fra Gary Neville.

– Jeg så ham gå af banen, og jeg kan ikke sige, at jeg kunne lide det. Er Cristiano utilfreds med, at han ikke spiller? Ja. Er han utilfreds, når han ikke scorer? Ja. Er Ronaldo utilfreds, når de ikke vinder? Selvfølgelig. Det ved vi, men han har ikke nogen grund til at vise det på den måde, siger Gary Neville i sin podcast på Sky Sports, inden han sætter flere ord på sekvensen.

– Man kunne se ham mumle på vej ud, og så tænker man, hvad siger han? Hvem er han irriteret på? Det kan kun ramme manageren. Situationer som denne – og Cristiano er klog nok til at vide det – vil sætte pres på manageren. Mere end Solskjær allerede er under, siger Gary Neville endvidere.

Læs også: Schmeichel giver sin støtte: Jeg er meget tryg ved Ole

Der er som bekendt landholdspause nu, men næste opgave der venter Manchester United, er en svær udekamp mod Leicester den 16. oktober.

Læs også: Solskjær til Sancho: Sådan gør du ikke i Premier League!

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer