1 min læsningFC Barcelona stopper kontraktforhandlinger med profil

Sergi Roberto og FC Barcelona kan ikke nå til enighed om en kontraktforlængelse, og nu har klubben stoppet forhandlingerne.

1 min læsning
Sergi Roberto
Sergi Roberto kan forlade FC Barcelona kvit og frit til næste sommer, hvis ikke man når til enighed om en ny kontrakt. Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Sergi Roberto har kontraktudløb med FC Barcelona til næste sommer, og parterne har længe forhandlet om vilkårene for en ny kontrakt. Dette er dog ikke lykkedes, og nu har klubben stoppet forhandlingerne.

Det melder radiostationen Cadena COPE denne mandag, mens avisen Mundo Deportivo har været i kontakt med Sergi Robertos agent, Josep Maria Orobitg. Her bekræfter han ligeledes, at forhandlingerne er blevet afbrudt. 

Læs også: Koeman revser ungt Barcelona-talent offentligt

Sergio Roberto har kontraktudløb den 30. juni 2021, og det betyder, at den nuværende Barca-spiller frit kan forhandle med andre klubber fra den 1. januar, hvis ikke man når frem til en kontraktforlængelse inden da.

Læs også: Officielt: Tidligere Tottenham-back skifter til LaLiga

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer