1 min læsningKoeman revser ungt Barcelona-talent offentligt

I kølvandet på Barcelonas nederlag til Atlético Madrid har den omdiskuterede træner, Ronald Koeman, offentligt langet ud efter Nico Gonzalez, der var medskyldig i 1-0 scoringen. Det har fået flere fans og medier til at sætte spørgsmåltegn ved håndteringen.

1 min læsning
Koeman har offentligt været ude med riven efter en af klubbens unge spillere, der i nederlaget mod Atlético Madrid begik en opdækningsfejl. Foto: Albert Gea Reuters/Ritzau Scanpix

Mange medier har efterhånden øjne på Barcelona-træneren Ronald Koeman og den tilspidsede situation i den catalanske klub. Den er ikke blevet mindre efter hollænderen har peget fingre offentligt af den blot 19-årige midtbanespiller Nico Gonzalez, der havde en mindre god kamp i weekenden.

Der var særligt en præstation, som den ikoniske Barca-træner var utilfreds med efter weekendens kamp ude mod Atlético Madrid. Den kom fra den blot 19-årige Nico Gonzalez, der desuden blev flået ud i pausen. Som ekstra salt på såret har Koeman offentligt revset den unge spillers præstation – i stedet for at drøfte det personligt med talentet.

– Du kan ikke efterlade så meget plads bag dig, når du mister bolden. Du bliver nødt til at følge manden og Nico (Nico Gonzalez, red.) lod Thomas Lemar løbe fri, sagde træneren efter kampen på pressemødet inden han gjorde ondt værre:

– Måske går det op for dig nu, hvorfor vi normalt spiller med tre i midterforsvaret. Det vigtigste defensive opgave som midtbanespiller er at følge sin mand, pointerede han.

Læs også: Niels Frederiksen indrømmer: Top 6 er rigeligt at forholde sig til

Det har ifølge det spanske medie Marca vakt opsigt, da der var flere spillere på banen, herunder nogle af de mere rutinerede kræfter i form af Pique og Busquets, som hollænderen ikke har kastet under bussen. Mens flere fans og journalister ikke forstår, hvorfor det ikke var en kritik man kunne rette personligt til den unge midtbanespiller i stedet for.

Læs også: Suaréz tog hævn over Koeman og forværrede Barca-krisen

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P