1 min læsningSchmeichel giver sin støtte: Jeg er meget tryg ved Ole

Manchester United har fået det, man roligt kan kalde en blandet start på sæsonen, og det har ikke overraskende fået flere eksperter og fans til at kalde på en fyring af manager, Ole Gunnar Solskjær, men det vil være en forkert beslutning, hvis man spørger klubbens tidligere målmand.

1 min læsning
Peter Schmeichel var selv med til at vinde fem engelske mesterskaber for Manchester United. Foto: Wiki commons/ Futbol61tstrabzon

Manchester United gør klogest i ikke at lytte til de mange kritiske røster blandt fans og eksperter og i stedet give manager, Ole Gunnar Solskjær, længere snor.

Så entydig er vurderingen fra den vaklende engelske storklubs tidligere målmand, danske Peter Schmeichel, der selv spillede 99 kampe med den norske manager i perioden fra 1996 til 1999.

– Jeg er meget tryg ved Ole [Gunnar Solskjær] som manager i Manchester United. Han har United-DNA’et løbende igennem sig, han forstår klubben og ved, hvad der skal gøres i dag, hvad der skal gøres i næste uge, men også hvad der skal gøres om fem år, siger Peter Schmeichel til TalkSport.

Peter Schmeichel medgiver, at der stadig er plads til forbedring i sin tidligere klub, men han mener ikke, at der findes noget alternativ til klubbens nuværende manager.

– Han fik ikke jobbet permanent til at starte med, og hans arbejde er langt fra ovre, men jeg synes, han gøre det rigtig godt. Der er alle mulige overskrifter med #OleOut, og det er fair nok, hvis det er ens mening, men så giv mig et andet navn. – Hvem kan på et splitsekund gå ind og ændre på tingene i Manchester United. Jeg kan ikke få øje på den person noget sted, lyder det fra Schmeichel.

Manchester United indtager i øjeblikket Premier Leagues tredjeplads efter en sæsonstart, der har budt på fire sejre, to uafgjorte og ét nederlag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer