2 min læsningBarcelona-hjemkomst kalder på Iniesta

Andrés Iniesta var en del af FC Barcelonas midtbane fra 2002-2018, hvor han var med til at vinde en masse titler med klubben. I et interview med det engelske medie BBC kunne den tidligere Barcelona-stjerne fortælle om, hvordan en tilbagevenden til den catalanske klub ikke udelukkes.

2 min læsning
Lionel Messi og Andres Iniesta
Andres Iniesta var med til at vinde Champions League samme med resten af FC Barcelona-mandskabet i sæsonen 08/09. Foto: fcbarcelona.com.

Folk der har fulgt med i fodbold de sidste mange år er ikke i tvivl om, hvem spanske Andrés Iniesta er. Midtbanespilleren var med til at vinde masser af titler i FC Barcelona samt flere internationale titler med det spanske landshold.

Iniesta blev en del af FC Barcelonas førstehold tilbage i 2002, hvor han blev rykket op fra klubbens ungdomsakademi, La Masia.

Siden dengang var der vist kun en vej for Iniesta, der igennem de næste 16 år erobrede en fast plads i startopstillingen hos Barca, og var en del af den catalanske klubs midtbane indtil 2018, hvor han på en fri transfer skiftede til japanske Vissel Kobe.

Læs også: Pep Guardiola før Liverpool-brag: De har gjort mig til en bedre manager

I året 2021 har hovedpersonen selv ikke glemt sin tid i Catalonien og ikke mindst den betydning, som hans tidligere klub, FC Barcelona, har haft for ham. Han udelukker derfor ikke et muligt comeback.

– Ja, det er noget, jeg ønsker. Jeg vil gerne have, at det sker, fordi mere end noget andet, er det den klub, som jeg har været så mange år i.

– Du ved ikke, hvad fremtiden bringer, du ved ikke hvilken måde, jeg kunne vende tilbage i, og hvilke mennesker som vil styre det på netop det tidspunkt.

– Så der er mange faktorer, hvilket gør det svært at sige, hvad der virkelig vil ske, men hvis du spørger mig, om jeg gerne vil vende tilbage, så er svaret ja, siger Andrés Iniesta til BBC.

Hvilken rolle som Iniesta skulle vende tilbage i, har den tidligere spanske landsholdsspiller dog ikke lagt sig fast på endnu:

– Nogle gange vil jeg være træner, nogle gange tror jeg, at mine interesser går en anden vej. Jeg ved, at jeg gerne vil forblive i fodbold, og når jeg er færdig med at være professionel, vil jeg gerne have en trænerlicens, men jeg ved ikke, om jeg vil bruge den i fremtiden, siger Andrés Iniesta til BBC.

På nuværende tidspunkt spiller Andrés Iniesta dog fortsat i japanske Vissel Kobe, hvor den spanske midtbanespiller har kontrakt frem til 2023.

Læs også: Koeman fravalgt af Barca: Ikke citeret for en udtalelse siden Bayern-nederlag

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer