1 min læsningPep Guardiola før Liverpool-brag: De har gjort mig til en bedre manager

Pep Guardiola roser Liverpool og Jürgen Klopp, inden Premier League-topbraget mellem netop Liverpool og Manchester City på søndag.

1 min læsning
Pep Guardiola og Manchester City står søndag i direkte duel mod Jürgen Klopp og Liverpool. når de to mandskaber mødes på Anfield. Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Manchester City-manager Pep Guardiola var fuld af lovord til Jürgen Klopp og Liverpool på fredagens pressemøde forud for de to klubbers møde på søndag. Her lagde han især vægt på, at Klopp har været med til at udvikle ham som manager,

– Han (Klopp, red.) har hjulpet mig. Hans hold har hjulpet mig til at blive en bedre manager. Han har sat mig på et andet niveau, til at tænke og forbedre mig selv. Hvad jeg skal gøre for at blive en bedre manager og prøve at besejre dem. Det er grunden til, vi stadig er i den her branche, sagde Pep Guardiola under fredagens pressemøde.

Her bekræftede City-manageren også, at både Ilkay Gündogan og Oleksandr Zinchenko fortsat sidder ude med skader og dermed ikke er i spil til søndagens kamp.

Læs også: Liverpool-duo misser brag mod Manchester City

Kampen mellem Liverpool og Manchester City starter søndag klokken 17:30 og kan følges på Xee og Viaplay.

Deres seneste møde på Anfield endte med en 1-4 sejr til Manchester City.

Læs også: Rafael Benítez: Mangler store profiler mod Manchester United

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P