2 min læsningKoeman fravalgt af Barca: Ikke citeret for en udtalelse siden Bayern-nederlag

FC Barcelonas træner, Ronald Koeman, var fredag til et pressemøde forud for kampen mod Atlético Madrid lørdag aften. Et pressemøde som den catalanske klub dog ikke selv har delt med dens fans i deres nyhedssektion på hjemmesiden. Noget som Barcelona ikke har gjort siden den 13. september.

2 min læsning
Ronald Koeman
Ronald Koeman i kampen mod Benfica, som FC Barcelona tabte med 0-3. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix.

FC Barcelona møder lørdag aften de forsvarende spanske mestre, Atlético Madrid, på Wanda Metropolitano. Barcelonas cheftræner, Ronald Koeman, var derfor fredag til pressemøde forud for opgøret.

Det er noget, som den catalanske klub ikke ligefrem selv har reklameret meget med på deres hjemmeside, hvilket de faktisk ikke har gjort siden Barca hjemme på Camp Nou tabte med 0-3 til Bayern München.

Normalt er det almindeligt for klubberne at dele udtalelserne fra diverse pressemøder på deres hjemmesider, hvilket Barcelona også har været gode til, når det har omhandlet spillerne. Men deres hollandske træner har ikke været citeret for en enkelt udtalelse siden den 13. september, altså dagen inden det store hjemmebanenederlag på 0-3 til Bayern München.

Her har den catalanske klub blot valgt at lægge Koemans pressemøder ud på deres TV-side, hvilket kun er for medlemmer af klubben.

Læs også: Stor forvirring hos Tuchel: Reece James er blevet indlemmet i Englands-trup

Det sker samtidig med, at der netop har været spekuleret i, hvorvidt Koeman skulle være den rette til at føre Barca videre i den proces, som klubben befinder sig i. Derudover har Barcelonas træner været ude med flere bemærkelsesværdige udtalelser på de efterfølgende pressemøder, som han har deltaget i siden nederlaget til Bayern.

På dagens pressemøde kunne Koeman tilføje flere af disse citater til samlingen:

– Jeg ved, at det altid handler om resultater; det er helt almindeligt. Min intention er at følge planen. Klubben har ikke fortalt mig noget. Jeg har fundet ud af, at præsidenten er ankommet, men jeg har ikke set ham.

– Jeg har øjne, øre… Jeg ved en masse ting bliver sagt, og jeg må gå ud fra, at det som bliver sagt er sandt.

– Min forhold til præsidenten? Det spørgsmål vil jeg ikke svare på.

– Jeg er træt af at forsvare mig selv. Vi har opnået vigtige ting, vi har og er i gang med vigtige ændringer i klubben. Jeg vil elske at fortælle det en dag, og fortælle det, som jeg synes, siger Ronald Koeman på FC Barcelonas pressemøde.

Det virker derfor til, at kaosset i FC Barcelona fortsætter, og at et boykot af deres egen træner på den officielle hjemmeside blot er endnu et kapitel i den catalanske nedtur.

Læs også: Virgil van Dijk taler endelig ud om tiden efter knæskaden

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer