Ung lejesvend og endnu et Anderson-mål sikrede AGF sejren i Silkeborg

AGF besejrede på udebane Silkeborg IF med to mål efter hjørnespark. Dermed sikrede aarhusianerne sig sæsonens anden sejr i Superligaen.

Mikael Anderson
Mikael Anderson scorede for anden gang i træk, da den tidligere FC Midtjylland-spiller sikrede AGF alle tre point i Silkeborg. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AGF sejrede i mandagens superligakamp ude mod Silkeborg IF. Sejren blev sikret i 2. halvleg, hvor to hjørnespark resulterede i AGF-mål sat ind af den 20-årige FC Köln-lejesvend Yann Aurel Bisseck samt Mikael Anderson, der dermed kunne score for anden gang i træk. I sin blot anden AGF-kamp.

Resultatet blev 0-2, og er AGFs anden sejr i træk – og anden superligasejr i denne sæson, da det også lykkedes aarhusianerne at besejre Vejle Boldklub sidste søndag.

Med sejren rykker AGF forbi SønderjyskE og Brøndby IF og indtager dermed en øjeblikkelig niendeplads i Superligaen. To point op til Silkeborg IF i top seks.

AGFs næste opgaver finder sted allerede torsdag aften, hvor aarhusianerne gæster Frem i Sydbank Pokalen. Silkeborg IF skal ligeledes i pokalaktion samme dag, når turen går forbi superliganedrykkerne fra AC Horsens.