1 min læsningBo Henriksen i pausen mod F.C. København: De tror de har fucking vundet!

FC Midtjylland var en mand i undertal ved pausen i Superligaens topkamp mod F.C. København søndag aften, efter Evander havde fået rødt kort. Det fik dog ikke midtjydernes træner, Bo Henriksen, til at tvivle på, at en sejr stadig var en reel mulighed.

1 min læsning
Bo Henrisken lykkedes til fulde med sin taktik mod F.C. København. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der var sikkert ikke mange, der troede på, at FC Midtjylland skulle komme fra Parken med tre point, da Evander efter en halv times spil i kampen mod F.C. København blev præsenteret for det røde kort.

En af dem, der aldrig tvivlede på muligheden for sejr, var udeholdets træner. I pause-interviewet med TV3 Sport sagde Bo Henriksen med et grin, at hans hold skulle ud og vinde kampen, og nogenlunde det samme sagde han til sin spillertrup i pausen – dog ikke med et grin.

– De tror de har fucking vundet. Lad os fucking snyde dem, det kunne være et mirakel, drenge! – Lad os lave det fucking mirakel, kan man høre Bo Henriksen fortælle sine spillere i en video, som FC Midtjylland har lagt på facebook.

Midtjyderne blev i anden halvleg presset tilbage på banen, men hjemmeholdet blev aldrig for alvor farlige.

– Uanset hvad, så vil vi vinde. Vi går efter at fucking vinde, men vi er nødt til at forsvare os, og vi skal vide, hvad fanden vi laver. Vi ved, at Kevin Diks og Victor Kristiansen vil have bolden hele tiden – det er vi ligeglade med, lød det fra Bo Henriksen.

Til trods for en boldbesiddelse på 72 procent havde F.C. København kun tre skud på mål i kampen – lige så mange som gæsterne.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P