1 min læsningGlad AGF-helt: Det er sgu dejligt

Mikael Anderson kunne mandag spille sin anden kamp i AGF-trøjen. Her benyttede han lejligheden til at score sit andet mål og lukke opgøret mod Silkeborg IF til slutresultatet 0-2.

1 min læsning
Mikael Anderson
Mikael Anderson har siden sit AGF-skifte fra FC Midtjylland spillet to kampe, scoret to mål og fået to sejre. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Mikael Anderson har fået en sand drømmestart i AGF, som på tranfersvinduets allersidste dag købte ham fri af sin kontrakt i FC Midtjylland.

Siden er det blevet til to kampe, to sejre og to mål fra den 23-årige islænding. Det var derfor en glad Mikael Anderson, som TV3 Sport fangede kort efter slutfløjt på JYSK Park i Silkeborg. Efter en 0-2 sejr til AGF.

– Det et sgu dejligt. Det er en god start, vi har fået. To kampe, to sejre og to mål. I dag var det en rigtig stærk holdindsats, hvor vi står godt på banen. Det var en dejlig sejr, siger en tydeligt tilfreds Mikael Anderson til TV3 Sport, inden han sætter ord på AGFs start i denne superligasæson.

– Vi har potentialet til meget mere, end vi ligger lige nu.

Læs også: Ung lejesvend og endnu et Anderson-mål sikrede AGF sejren i Silkeborg

Med sejren rykker AGF forbi SønderjyskE og Brøndby IF og indtager dermed en øjeblikkelig niendeplads i Superligaen. To point op til Silkeborg IF i top seks.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P