Premier League

Thomas Frank viser tænder: Sig nu bare at I taber til et bedre hold!

Wolves-træner Bruno Lage har beklaget sig over Brentfords måde at spille anden halvleg på. Thomas Frank kommer nu med et modsvar.

Thomas Frank og Brentford har fået en glimrende start på Premier League, og ligger på en foreløbig niendeplads. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix.

I kampen mellem Wolves og Brentford blev en 2-0-føring fra første halvleg forsvaret hjem af Thomas Franks tropper, som brugte alle kneb i bogen. Noget som i den grad frustrerede Wolves-manager Bruno Lage.

– Jeg gad godt vide, hvor mange minutter vi faktisk spillede fodbold i anden halvleg. Jeg så mange Brentford-spillere ligge på græsset, og deres målmand måtte endda skifte handsker undervejs. De er et stærkt hold, og ved hvad de skal gøre. Én, to eller tre situationer ville være okay, men det sker alt for meget og endda med flere spillere på en gang, sagde Bruno Lage efter kampen.

Kritikken preller af på Brentfords danske manager, som synes, at Bruno Lage burde kigge indad i stedet.

– Han er en fantastisk manager, men jeg vil gerne spørge ham om, hvad han havde gjort i vores situation. Vi er en klub fra en stationsby, som møder etablerede Wolves, der har et budget, som er ti gange så stort som vores. Vi er foran 2-0 og en mand i undertal. Jeg tror hans spillere havde trukket tiden, siger Thomas Frank til The Independent.

Læs også: Zanka-debut da Brentford udesejrede mod Wolves

Thomas Frank ser også tilbage på en første halvleg, som satte rammen for Brentfords sejr.

– Ser man på kampen, fortjener vi så at vinde? Ja! Vi har størst chancer og spiller bedst, både før det røde kort, men også efter. Så skal man ikke sidde som manager og finde på undskyldninger, men bare sige at man tabte til det bedre hold på dagen, siger Frank.

Brentford har fået en flot sæsonstart med tre clean sheets og otte point i fem kampe og indtager ligaens niendeplads.

Læs også: Joachim Andersen efter Liverpool: Uheldigt at vi taber 3-0 i dag

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P