1 min læsningJoachim Andersen efter Liverpool: Uheldigt at vi taber 3-0 i dag

Joachim Andersen spillede fuld tid i Crystal Palaces forsvar, da klubben tabte 3-0 til Liverpool. Trods nederlagets størrelse synes danskeren, at London-klubben spillede en god kamp.

1 min læsning
Joachim Andersen
Joachim Andersen og Crystal Palace tabte lørdag 3-0 på Anfield, hvor danskeren spillede fuld tid. Foto: Tim Keeton/EPA/Ritzau Scanpix

Crystal Palace vandt i forrige weekend 3-0 mod Tottenham, men måtte i dag indkassere samme cifre i et nederlag til Liverpool.

Dermed kunne London-klubben, som havde danske Joachim Andersen i forsvaret i samtlige minutter, ikke følge op op sidste weekends sejr over Spurs. Noget, der ærgrer danskeren, som talte med TV3+ efter kampen:

– Vi spiller en okay første halvleg. Vi havde chancen for at komme på 1-0. Den tog vi ikke, og så scorer de. Vi var under pres i midten af første halvleg et kvarter, tyve minutters tid, men det kom vi ud af, siger danskeren, inden han fortsætter:

– Vi kæmpede godt som hold, og så scorer de på et hjørnespark lige til sidst i første halvleg, som ikke er godt nok. Sådan nogle mål må vi ikke tillade imod os, kommer det irriteret fra den danske forvarsspiller, der tidligere på sommeren skiftede fra franske Lyon til Crystal Palace.

Læs også: Dansker skød sit hold til tops i Championship

Resultatets størrelse på 3-0 var lidt misvisende. I hvert fald hvis man spørger Joachim Andersen.

– Anden halvleg spiller vi meget bedre end første halvleg. Vi kommer godt ud og skaber nogle store chancer. Vi skal score til 1-1, og vi kan reducere til 2-1, efter de har scoret til 2-0. Så jeg synes, det var lidt uheldigt, at vi taber 3-0 i dag. For jeg synes, at vi spiller en god kamp, slutter han.

Næste opgave for Joachim Andersen og Crystal Palace er først mandag den 27. september, hvor holdet møder Brighton på hjemmebane.

Læs også: Mané slår vild rekord i Premier League og runder milepæl

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P