Zanka-debut da Brentford udesejrede mod Wolves

Mathias Zanka Jørgensen fik sine første minutter i Brentford, da holdet vandt med 0-2 mod Wolverhampton.

Thomas Frank
Thomas Frank og Brentford FC sikrede sig lørdag sæsonens anden Premier League-sejr, da man gæstede Wolves og Molineux Stadium. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Seks minutter i første halvleg gjorde forskellen mellem Wolverhampton og Brentford. Her scorede Thomas Franks Brentford to mål, og fik et tredje annulleret af VAR. Efter målene af Ivan Toney og Bryan Mbeumo kunne de gå til pause med en 0-2 føring.

I midten af anden halvleg var der igen seks nøgleminutter, da Brentfords Shandon Baptiste først fik gult kort for et frispark. Fem minutter senere lavede Baptiste så en tackling, som nærmere hører hjemme i brydning.

De to gule kort og udvisning til Baptiste udløste et massivt pres mod Brentfords mål, men med debuterende Zanka på banen i det sidste kvarter, holdt Brentford-forsvaret stand.

Med 2-0 sejren bevæger Brentford sig op i den gode halvdel af tabellen på en foreløbig niendeplads, mens Wolves er at finde på 14. pladsen efter fire nederlag og blot én sejr i sæsonens første fem kampe.