Liverpool-stjerner sænkede Crystal Palace

Sadio Mané, Mohamed Salah og Naby Keïta scorede målene, da Liverpool i sikker stil besejrede Crystal Palace hjemme på Anfield med 3-0.

Mane
Sadio Mané gjorde det til 1-0, da Liverpool besejrede Crystal Palace med 3-0. Foto: Peter Powell/Ritzau Scanpix

Liverpool fortsatte lørdag den flotte sæsonstart, da Crystal Palace blev besejret med 3-0. Første mål blev sat ind af Sadio Mané i første halvleg, mens først Mohamed Salah og derefter Naby Keïta på smukkeste vis gjorde det til 2 og 3-0.

Dermed er Liverpool nyt tophold i Premier League efter fire sejre og et enkelt uafgjort resultat i de første fem runder.

Ibrahima Konaté spillede desuden sine første minutter i Liverpool-trøjen, da han i hele kampen dannede makkerpar med Virgil van Dijk. Franskmanden kom tidligere på sommeren til fra RB Leipzig og har indtil nu set til fra bænken.

Senere lørdag kan byrivalerne fra Everton – og søndag Chelsea og Manchester United – spille sig a point med Liverpool i toppen af Premier League.