’One-nil to the Arsenal’: Frisparksperle fra Ødegaard sikrer Arsenal tre point

Mikel Arteta og Arsenal har nu to sejre i træk efter 1-0 sejre over Burnley og Norwich.

Martin Ødegaard scorer for Arsenal
Martin Ødegaard har tidligere udtalt, at Arsenal skal spille med om titler og europæisk. I dag blev han matchvinder. Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix.

’One-nil to the Arsenal’ vil vække minder hos ældre Arsenal-fans. Men noget kan tyde på, at tribunesangen fra halvfemserne skal tages i brug igen. Efter en skidt sæsonstart med tre nederlag, vandt Arsenal 1-0 over bundproppen Norwich, og i dag snuppede de endnu en 1-0 sejr, da Burnley blev besejret på udebane.

Martin Ødegaard bragte i første halvleg Arsenal på sejrskurs med et frisparksmål fra kanten af feltet, og efter flot spil kunne Arsenal gå til pausen med en 1-0 føring.

Efter pausen var Burnley bedre, og pressede på for det udlignende mål, men Arsenals defensiv og Aaron Ramsdale i målet holdt stand. Dermed tager Arsenal tre point med hjem til London.

To sejre i træk skubber Arsenal op på en foreløbig 12. plads i Premier League, mens Burnley, der stadig er uden sejr, ligger på en 19. plads.