City skuffer fælt på proppet Etihad

I lørdagens Premier League-kamp mellem Manchester City og Southampton var der mange tilskuere på tribunen, men på banen manglede skarpheden.

Pep Guardiola har brokket sig over opbakningen fra tribunerne. I dag var der masser af opbakning, til gengæld haltede spillet på banen. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter Manchester Citys europæiske kamp i midtugen bad træner Pep Guardiola om flere fans på stadion. Foran godt fyldte tribuner skuffede Guardiolas tropper, og måtte nøjes med 0-0 mod Southampton.

Manchester City startede bedst og sad på spillet i første halvleg. Det kastede otte skudforsøg af sig, men ingen af dem inden for rammen. Holdene kunne derfor gå i omklædningsrummet med 0-0 efter en chancefattig første halvleg.

Efter pausen kom Southampton bedre med og i midten af anden halvleg dømte dommer John Moss straffespark til gæsterne fra Southampton samt et rødt kort til Kyle Walker. Men efter en VAR-gennemgang ændrede kampens dommer sin holdning. Intet straffespark og derfor heller ikke noget rødt kort.

Udover VAR-hændelsen var der ikke mange chancer i kampen, som blot havde tre skud på mål.

Manchester City indtager førstepladsen i Premier League, mens Southampton er på en foreløbig 15. plads.