2 min læsningChampions League blev skudt i gang med Ronaldo-mål, rødt kort og United-skuffelse

Cristiano Ronaldo scorede Champions League-sæsonens første mål og tangerede flot rekord, da Manchester United skuffede fælt og tabte 2-1 mod Young Boys på kunstgræsset i Schweiz.

2 min læsning
Ronaldo
Ronaldo bliver bare ved med at gøre det, han er bedst til. At score mål. Denis Balibouse/Reuters/Ritzau Scanpix

13 minutter.

Så lidt tid skulle Cristiano Ronaldo bruge, før han havde scoret i endnu en comebackkamp for Manchester United. Scenen var denne gang Champions League. Ikke at det har den store betydning for portugiseren, der bare blive ved med at score.

Læs også: Ronaldo stjal billedet i United-sejr

Hans portugisiske landsmand Bruno Fernandes fandt ham med en følt aflevering tæt under mål, og den slags resulterer som regel … med mål. Det gjorde det også denne gang.

Kort herefter dummede en anden holdkammerat sig så, da engelske Aaron Wan-Bissaka med en tåbelig stempling modtog et direkte rødt kort. Det skete efter blot 35 minutters spil, hvilket fik United-manager Ole Gunnar Solskjær til prompte at pille Jadon Sancho ud og erstatte ham med portugiseren Diogo Dalot.

To mål i anden halvleg og rekordtangering
Anden halvleg blev en nervøs en af slagsen for Manchester United, der tydeligvis havde svært ved at tilpasse sig med en mand i undertal. Det udnyttede de schweiziske mestre ved at presse højt og hårdt.

Det gav så pote efter 66 minutter, hvor Nicolas Moumi Ngamaleu udlignede til 1-1 for Young Boys.

Dybt inde i overtiden udnyttede indskiftede Jordan Siebatcheu så en fejlagtig tilbagelægning fra Jesse Lingard og kunne score til slutresultatet 2-1. Et sensationelt resultat var en kendsgerning.

Young Boys scorer til 2-1 og sikrer sensationelt resultat. Foto: Sebastien Bozon/Ritzau Scanpix

Dermed fik Manchester United en skuffende start på gruppespillet i Champions League, hvor Wan-Bissakas røde kort blev dyrt.

Midt i skuffelsen tangerede Cristiano Ronaldo dog en flot rekord. Han har nu flest optrædener i Champions League, da han spillede sin kamp nummer 177. En rekord han deler med målmandslegenden Iker Casillas, som var portugiserens tidligere holdkammerat i Real Madrid.

Læs også: Fire straffespark i europæisk danskeropgør

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P