Champions League

Fire straffespark i europæisk danskeropgør

Rasmus Nissen Kristensen startede inde for Red Bull Salzburg, som besøgte Sevilla, der skiftede Thomas Delaney ind fra anden halvlegs start. Det var dog en bulgarsk dommer, der stjal overskrifterne.

Aleksei Kulbakov
Den bulgarske dommer Aleksei Kulbakov kom i fokus, da han dømte fire straffespark i første halvleg og gav et rødt i anden, da Red Bull Salzburg besøgte Sevilla i Champions League. Foto: Marcelo Del Pozo/Ritzau Scanpix

Aleksei Kulbakov. Den bulgarske fodbolddommer dømte denne aften et danskeropgør i Champions League, hvor både Rasmus Nissen Kristensen og Thomas Delaney var på banen, da Sevilla tog imod Red Bull Salzburg.

Det var dog ikke danskerne, der stjal hovedfokus i kampen. Det var til gengæld Aleksei Kulbakov.

Han dømte i første halvleg fire(!) straffespark, hvoraf to blev omsat til mål. Således kunne Salzburgs Luka Sucic og Sevillas Ivan Rakitic score fra ellevemeterpletten, mens Sucic senere og holdkammerater Karim Adeyemi forinden – brændte fra selvsamme plet.

I anden halvleg, hvor Thomas Delaney i øvrigt blev indskiftet efter pausen, blev en af hans holdkammerater så udvist for et teatralsk fald. Således modtog Youssef En-Nesyr sit andet gule kort, da han forsøgte at filme sig til endnu et straffespark.

Den hoppede den bulgarske dommer ikke på og så var det tidligt i bad efter 50 minutter for den marokkanske landsholdsangriber.

Læs også: Lokalt medie: Arsenal går efter Sevilla-stjerne

Mere skete der som sådan ikke i kampen, der dermed endte 1-1.

Det er i øvrigt første gang i Champions League-historien, at der er dømt fire straffespark i den samme kamp, skriver fodboldmediet Squawka på Twitter.

Læs også: Champions League blev skudt i gang med Ronaldo-mål, rødt kort og United-skuffelse

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P