2 min læsningSøndagens VM-kvalifikationskampe bød på sikre sejre til A-nationerne

Den europæiske VM-kvalifikation bød på 12 kampe søndag aften. Her får du et samlet overblik over, hvordan resultaterne flaskede sig.

2 min læsning
England mod Andorra
England fik en sikker sejr på 4-0 over Andorra i den første kamp på Wembley siden nederlaget i EM-finalen mod Italien. Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix

Gruppe B
Spanien genfandt formen efter nederlaget til Sverige og vandt stensikkert 4-0 over Georgien. Det betyder, at de igen topper puljen med et point mere end svenskerne. I den anden gruppekamp blev der scoret knap så mange mål, da Grækenland fik 1-1 ude mod Kosovo.

Gruppe C
Denne runde bød igen på en mindre skuffelse for Italien, der endnu engang måtte forlade banen uden alle tre point. De måtte dele med Schweiz efter en 0-0 kamp på udebane, hvor Jorginho brændte et straffespark undervejs. I den anden kamp fik Bulgarien endnu engang et godt resultat, da de vandt 1-0 over Litauen. Det betyder, at Italien stadig fører puljen efter denne runde.

Gruppe E
Denne gruppe bød på flere mål end gruppe B og C. I dagens første kamp fra gruppe E vandt Wales nemlig med 3-2 over Hviderusland på et hattrick af Gareth Bale. Gruppens anden kamp var et opgør mellem Belgien og Tjekkiet, hvor belgierne fik en sikker sejr på 3-0 og dermed udbygger forspringet i gruppen. Her scorede Lukaku som vanligt, og ham kan du læse mere om herunder.

Læs også: Lukaku: “Jeg var i et mørkt hul i United”

Gruppe I
For første gang siden EM-finalen skulle England igen spille på Wembley. Det blev en god oplevelse for englænderne, der trak sig sejrrigt ud af kampen mod Andorra med en 4-0 sejr. Derudover vandt Polen med hele 1-7 over bundproppen San Marino – blandt andet efter et hattrick af angriberen Adam Buksa og to scoringer af altid farlige Robert Lewandowski.

Gruppe J
I VM-kvalifikationens sidste gruppe var alle landsholdene i aktion. Dagens første kamp endte med en uafgjort mellem Island og Nordmakedonien, hvor islændingene fik kæmpet sig tilbage på 2-2 efter at have været bagud 0-2. Gruppens sene kampe bød på mange mål, hvor Rumænien vandt 2-0 over Liechtenstein, mens Tyskland endelig fik gang i målmaskinen og vandt med 6-0 over gruppens toer Armenien.

Læs også: Gammel AGF’er erstattede ny holdkammerat, da Island lavede et flot comeback

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P