1 min læsningGammel AGF’er erstattede ny holdkammerat, da Island lavede et flot comeback

Mikael Anderson og to FCK’ere startede inde for det islandske landshold, da de spillede 2-2 hjemme mod Nordmakedonien. Undervejs blev AGF’s nyindkøb udskiftet til fordel for klubkammeraten Jon Thorsteinsson.

1 min læsning
Anderson
Mikael Anderson skiftede i transfervinduets allersidste timer fra FC Midtjylland til AGF. I dag startede han inde for det islandske landshold, der skuffende fik 2-2 hjemme mod Nordmakedonien. Foto: Valentyn Ogirenko/Reuters/Ritzau Scanpix

Island havde Mikael Anderson og de to FC København-spillere Andri Fannar Baldursson og Isak Johannesson med fra start, da Island fik en rædderlig start mod Nordmakedonien på hjemmebane og kom bagud 0-2.

I 2. halvleg vendte det islandske hold dog tingene på hovedet og tilkæmpede sig et vigtigt point, der betyder at de nordmakedonske gæster ikke stak af fra dem i Gruppe J, hvor Tyskland og Armenien netop nu topper puljen.

Det udlignende mål blev scoret af 19-årige Andri Gudjohnson, som er søn til den tidligere Chelsea- og FC Barcelona-angriber Eidur Gudjohnsen.

Sønnike, der til dagligt gør sig på Real Madrids andethold, kunne dermed fejre en god uge.

Læs hvorfor her: Real Madrid indskriver Eidur Gudjohnsens søn i sin Champions League-trup

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P