Eliteserien

Medie: Grønbæk presser på – Bodø/Glimt klodser bremsen

Bodø/Glimt har modtaget et bud på et trecifret millionbeløb for Albert Grønbæk, der også kan kaste en god stor pose penge af til AGF. Men Bodø/Glimt og Grønbæk-lejren er angiveligt uenige om, hvad der var en del af aftalen, der blev indgået ved den seneste kontraktforlængelse mellem parterne i januar 2024.

Danske Albert Grønbæk kan blive et rekordsalg i Norge, mener ekspert.
Foto: REUTERS/Piroschka Van De Wouw
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Albert Grønbæk står over for en utrolig spændende sommer.

Der er nemlig bud efter den tidligere AGF- og nuværende Bodø/Glimt-spiller. Og det af den helt store karat.

Således kunne Tipsbladet forleden afsløre, at Bodø/Glimt skulle have modtaget et enormt bud fra en unavngiven klub, som skulle runde de 100 millioner kroner.

TV2 Norge har tirsdag fulgt op på historien, og mediet fortæller, at der skulle være tale om et bud på 14 millioner euro – svarende til omkring 105 millioner danske kroner.

I norske termer svarer det til omkring 160 millioner kroner, og dermed står det klart, at et potentielt salg vil betyde, at Albert Grønbæk bliver den dyrest solgte spiller ud af Eliteserien nogensinde (Den hidtil dyreste er David Datro Fofana, som blev solgt fra Molde til Chelsea for 130 millioner norske kroner).

Klubben, som har budt på Albert Grønbæk, er fortsat unavngiven for offentligheden, men ifølge TV2 Norge er det en klub, der også har fanget Grønbæks interesse.

Danske Albert Grønbæk kan blive et rekordsalg i Norge.
Foto: REUTERS/Piroschka Van De Wouw

Mediet kan således fortælle, at Grønbæk-lejren er begyndt at presse på for at lande en aftale med den interesserede klub. Problemet er bare, at Bodø/Glimt ikke er synderligt interesseret i at sælge.

Ifølge TV2 Norge blev Bodø/Glimt og Albert Grønbæk i forbindelse med danskerens kontraktforlængelse i januar enige om, at han skulle forblive Glimt-spiller indtil Champions League-kvalifikationen var overstået i denne sæson.

I hvert fald hvis man spørger Bodø/Glimt… For det er netop her, at parterne skulle være uenige. Albert Grønbæks bagland mener ikke, at det var en del af aftalen, hvorfor der nu presses på for en transfer.

Den afsluttende kvalifikationsrunde til Champions League løber af stablen den 27. og 28. august – kort før transfervinduets lukkedag. Derfor er der en frygt hos Albert Grønbæk, i forhold til at den nuværende mulighed for en transfer går tabt inden da, eller at andre potentielle klubber er gået efter andre spillere.

Bodø/Glimt er ‘krystalklare’ på, at de foretrækker at beholde Grønbæk, men der ventes at være hektisk mødeaktivitet i klubben i de kommende dage, hvor der vil blive set nærmere på fordele og ulemper ved et salg på nuværende tidspunkt.

I AGF, hvor Grønbæk i sin tid spillede 86 kampe med otte mål og otte assists til følge, inden han blev solgt til Bodø/Glimt for omkring 25 millioner kroner, håber man formentligt på et salg. AGF har nemlig sikret sig en videresalgsklausul på 15 procent, så der er altså godt med penge at hente for aarhusianerne, hvis en handel bliver en realitet.

Medie: AGF i hård kamp om utilfreds OB-spiller

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P